Hoe luister ik RO


Hoe luister ik RO

Luisteren via uw pc of tablet.

De Reformatorische Omroep is een internetstation en is daardoor alleen via internet te beluisteren. Het meest voor de hand liggend is om dit via uw computer, laptop of tablet te doen.

Op www.reformatorischeomroep.nl treft u aan de rechterkant de keuzemogelijkheid voor radio 1, radio 2 en radio3. Als u klikt op 'Luister live', opent de player in een nieuw scherm. Bent u benieuwd naar de programmering en/of de afspeellijst? Klik dan in de player op de knop 'afspeellijst'.

Heeft u meer vragen over het luisteren naar de RO via uw pc of tablet. Kijk dan bij de FAQ-lijst onder het kopje radio.


Reformatorische Omroep App

De Reformatorische Omroep App is beschikbaar voor Apple OS en Android en te downloaden via de appstore en playstore. Hiermee kunt u direct live naar RO Radio 1 en RO Radio 2 luisteren. Voor het gebruik van de app is een internetverbinding nodig. Radio luisteren via de app kost ca 10-20 MB per uur non-stop luisteren. Indien u een mobiel abonnement heeft met internet is de radio dus ook probleemloos vauit de auto te beluisteren.


Internetradio

Via een internetradio kunt u de RO beluisteren zonder computer of device. Eénvoudig te bedienen en goed geluid, een internetradio biedt de mogelijkheid om RO via de internetradio te ontvangen en andere radiozenders ook via digitale radio (DAB+).

let op: wij zenden niet uit via DAB+, alleen via internet. Let u daarop bij aanschaf van een radio


Als u zelf een URL kunt invoeren op uw internetradio kunt u onderstaande URL's gebruiken (uitsluitend voor internetradio's):

RO Radio 1: https://radio1.reformatorischeomroep.nl/live.m3u
RO Radio 2: https://radio2.reformatorischeomroep.nl/live.m3u
RO Radio 3: https://radio3.reformatorischeomroep.nl/live.m3u

Mocht u deze links niet aan de praat krijgen, dan kunt u ook deze links gebruiken (let op http, niet https):

RO Radio 1: http://ro1.reformatorischeomroep.nl:8003/live
RO Radio 2: http://ro2.reformatorischeomroep.nl:8020/live
RO Radio 3: http://ro3.reformatorischeomroep.nl:8072/live